#

У Згурівці провели моніторинг цін на соціально значущі лікарські засоби

06.10.2022 11:20
У Згурівці провели моніторинг цін на соціально значущі лікарські засоби
Фото з місця події

Нещодавно у селищі Згурівка спеціальна робоча група провела моніторинг за встановленням цін на соціально значущі лікарські засоби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Згурівська територіальна громада. Офіційна сторінка" у Facebook.

Під час моніторингу було встановлено, що в аптеках у достатній кількості є всі групи товарів, які передбачає постанова Кабміну.

Ціни на антибактеріальні лікарські засоби вітчизняні у порівнянні з цінами, що діяли в аптечних закладах громади місяць тому, зокрема, цефтриаксон (середня вартість 25,20 грн.) зменшилися на 22,2%, на нестероїдні протизапальні лікарські засоби вітчизняні, зокрема цитрамон (середня вартість 27,30 грн.) збільшилися на 31,2%, на етанол (розчин 96%) (середня вартість 49,75 грн.) збільшилися на 1,7%.

У дописі було вказано:

Суб’єктам господарювання вкотре нагадуємо про необхідність чітко дотримуватися встановлених державою граничних надбавок при формуванні роздрібних цін.  Моніторинг цін триває.

Нагадаємо, що 21 вересня у селищі Згурівка правоохоронці під час обшуку виявили на території домоволодіння дідуся наркоплантацію.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: