#

У Згурівці відкрили футбольне поле (ФОТО)

17.10.2018 06:51
У Згурівці відкрили футбольне поле (ФОТО)
Футбольне поле відкрили у Згурівці

14 жовтня у смт Згурівка відбулося урочисте відкриття новозбудованого футбольного поля за програмою "Київщина спортивна"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Згурівської РДА у Facebook.

На День Захисника України в селищі міського типу Згурівка відбувалася урочиста церемонія відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

Участь в церемонії взяв Сергій Тимофєєв, начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що днем раніше було відкрите футбольне поле у Баришівці.

"Діти та батьки Згурівки з посмішками на обличчях - це надихає. Завдяки децентралізації , спільним зусиллям органів державної влади та ефективності використання коштів платників податків стає можливою реалізація таких проектів. Приємно, що на відкриття завітали легенди футболу Іван Яремчук та Олександр Заваров - діти відчули велику енергетику одних з найкращих футболістів країни", - коментує розвиток спортивної інфраструктури Сергій Тимофеєв.

Довідково:

Спортивні майданчики зі штучним покриттям будуються в рамках Державної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України". Фінансується будівництво з державного бюджету України та місцевих бюджетів порівну, 50х50.

Виділено кошти на 13 майданчиків, і це черговий об’єкт, який почав функціонувати цього року на території Київщини в рамках держпрограми. Координатором виконання Держпрограми на території Київської області виступає Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації на чолі з керівником Сергієм Тимофєєвим.

Державна програма підсилить ефективність реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація" згідно Указу Президента України Петра Порошенка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: