#

У Згурівці зайнялися профорієнтацією школярів (ФОТО)

19.10.2018 15:53
У Згурівці зайнялися профорієнтацією школярів (ФОТО)

16 жовтня фахівці Згурівського центру зайнятості провели профорієнтаційний урок для 8 класу Згурівського НВК

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Згурівського районного центру зайнятості у Facebook.

Фахівці центру зайнятості переконують, що у житті кожного з нас є момент, коли необхідно прийняти одне з найважливіших рішень – вибрати справу по душі, вибрати професію.

"Вибір професії іноді називають другим народженням, і недаремно. Адже, від того, наскільки вірно вибраний життєвий шлях, залежить наше здоров’я, радість, щастя", - йдеться у повідомленні.

Фахівцем Згурівської районної філії Київського обласного центру зайнятості Світланою Цах для учнів 8 класу Згурівського НВК було проведено Інтерактивний профорієнтаційний урок № 1 "Професія та спеціальність".

Мета заходу – навчити учнів розрізняти поняття “професія”, “спеціальність”, сформувати основи розуміння понять “галузь” та “кваліфікаційні характеристики”.

Працівники центру сподіваються, що проведення цього заходу допоможе сформувати у учнів реальний погляд на вибір професії з урахуванням їх побажань, можливостей та потреб ринку праці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: