#

У Згурівці запрацювала амбулаторія, яку побудували за вісім місяців

23.11.2020 11:30
У Згурівці запрацювала амбулаторія, яку побудували за вісім місяців
Фото з мережі Інтернет

У селищі Згурівка запрацювала новозбудована амбулаторія загальної практики сімейної медицини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Валерія Мозгового у Faсebook.

У середині 2018 року завдячуючи спільним зусиллям Згурівської РДА, Згурівської селищної ради, Згурівського центру первинної медико-санітарної допомоги Згурівський район був включений до державної програми розвитку сільської медицини, ініційованої президентом України Петром Порошенком та успішно виконуваної урядом, шляхом будівництва за кошти державного бюджету приміщення медичної амбулаторії в селищі Згурівка та придбання службового автотранспорту для обслуговування цієї амбулаторії.

Складні перемовини в ОДА, складний початок, складний процес оформлення документації, 10% співфінансування - але все вирішили і нам вдалося! Будівництво було розпочато в березні 2019 року, а в жовтні 2019 року були завершені всі роботи по зовнішньому і внутрішньому оздобленню приміщення амбулаторії, - розповідається у повідомлення.

Далі зазначається, що в 2020 році відбулося завершення благоустрою території та наповнення приміщення новими меблями та спеціалізованим обладнанням.

Нагадаємо, що 20 листопада у селищі Згурівка, на батьківщині ідеолога українського націоналізму Миколи Міхновського, урочисто відкрили величний пам’ятник.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: