#

У Згурівській ОТГ відвідали неблагополучні сім’ї

31.05.2021 16:30
У Згурівській ОТГ відвідали неблагополучні сім’ї
Фото з місця події

У четвер, 27 травня, на території Згурівської громади працівниками служби у справах дітей було здійснено плановий виїзд

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Згурівської ОТГ.

Під час виїзду вивчено було житлово-побутові умови проживання дітей, під опікою піклуванням, виконанням піклувальниками обов’язків щодо утримання, виховання підопічних дітей, обговорено проблемні питання. Також вивчено виконання батьківських обов’язків одинокою матір’ю, з дитиною проведено профілактичну бесіду щодо належної поведінки, проговорено питання вступу до навчального закладу середньої професійної освіти.

Батьків, які схильні до вживання алкогольних напоїв, попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків та роз’яснено про адміністративну відповідальність за невиконання батьківських обов’язків по ст 184 КУпаП.

Також з метою врегулювання конфлікту між батьками малолітньої дитини щодо визначення місця проживання дитини, участі батька у вихованні та спілкувнні з сином, працівниками служби було проведено бесіди з батьками, надано консультації по захисту прав дитини.

Нагадаємо, що з 25 по 27 травня у місті Згурівка відбувся Відкритий Кубок Київської області з бейсболу серед дітей 12-14 років "Junior League-2021 Ukraine" з різних міст країни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: