#

У зоні відчуження правоохоронці спіймали чотирьох нелегальних туристів

01.04.2021 14:59
У зоні відчуження правоохоронці спіймали чотирьох нелегальних туристів
Фото з місця події

У Чорнобилі правоохоронці затримали чотирьох туристів-екстремалів, які проникли на територію зони ЧАЕС нелегально

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Під час патрулювання працівники Вишгородського районного управління поліції спільно зі співробітниками Державної прикордонної служби виявили поблизу відселеного міста Прип’ять чотирьох молодиків,  які проникли на територію зони ЧАЕС, минаючи контрольно-пропускні пункти.

Зазначимо, що вік хлопців від 22 до 25 років. Усі вони з різних куточків України. Двоє – мешканці Харківщини, інших два правопорушники приїхали з міста Дніпро та Волинської області.

Відносно порушників поліцейські склали протоколи за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Адміністративні матеріали направлені до суду для прийняття рішення.

Нагадаємо, що нещодавно Державне агентство України з управління зоною відчуження погодило проєкти двох важливих документів для Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: