#

Убивці зі Сквирського району оголосили підозру

16.01.2019 13:24
Убивці зі Сквирського району оголосили підозру
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 16 січня, у прокуратурі Київщини повідомили про оголошення підозри дівчині, яка ножем зарізала свого батька

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

За процесуального керівництва Сквирського відділу Білоцерківської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 28-річній дівчині у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Нагадаємо, що уселі Руда Сквирського району молода жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, позбавила життя свого батька.

Так, 14 січня поточного року в одному із житлових будинків у Сквирському районі знайшли мертвим 47-річного чоловіка. Виявилось, що його вбила рідна дочка, яка перебувала в нетверезому стані. Дівчина на ґрунті неприязних відносин та постійних конфліктів нанесла батьку в область грудної клітини один удар кухонним ножем, від якого чоловік помер на місці.

За скоєне кримінальне правопорушення підозрюваній загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років. На даний час, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: