#

Убивцю правозахисниці Ноздровської продовжують тримати під вартою

13.12.2018 17:52
Убивцю правозахисниці Ноздровської продовжують тримати під вартою

Вчора, 12 грудня, Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжний захід Юрію Россошанському, обвинуваченому у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської, до 9 лютого 2019 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНН".

"Вчора було засідання, на якому продовжено запобіжний захід тримання під вартою Россошанському до 9 лютого 2019 року", - розповіли у прокуратурі.

Також у відомстві додали, що на 15 січня призначено судовий розгляд судом присяжних у складі трьох присяжних та двох запасних.

Нагадаємо, правозахисниця Ірина Ноздровська зникла 29 грудня 2017 року. Її тіло виявили 1 січня в річці у Вишгородському районі. За даними Нацполіції, жінка померла від численних колото-різаних ран.

8 січня поліція затримала за підозрою в убивстві її односельця Юрія Россошанського – батька Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року скоїв ДТП, у результаті якого загинула сестра Ноздровської – Світлана Сапатинська. За даними слідства, він убив Ноздровську після сварки на зупинці громадського транспорту в селі Демидів 29 грудня: завдав кількох ударів ножем, тіло скинув у річку, а одяг спалив.

Юрію Россошанському за вчинення вбивства з особливою жорстокістю загрожує довічне позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: