#

Учасники військово-патріотичної гри "Сокіл" у Гостомелі набули навичок поводження зі зброєю

27.10.2023 17:20
Учасники військово-патріотичної гри "Сокіл" у Гостомелі набули навичок поводження зі зброєю
Фото з місця події

26 жовтня в Ліцеї №1 у Гостомелі відбулася зустріч учасників військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") з інспекторами КП "Муніципальна варта" та представниками ДФТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Гостомельської селищної військової адміністрації.

Захід розпочався із повторення кодексу стрільця, адже це основа, на якій формуються юні патріоти своєї країни. Після цього  учасники отримали рекомендації щодо поводження зі зброєю. Молоді козаки та джури були розподілені по навчальних місцях, де вдосконалювали практичні навички у розбиранні та складанні автомата АК-74 під контролем інспекторів КП "Муніципальна варта" та представників ДФТГ.

У процесі старші товариші виправляли помилки та спрямовували їхні зусилля. Учасники заходу отримали важливий досвід користування зброєю.

Нагадаємо, що розпочинається реєстрація мешканців Гостомеля та Мощуна, які бажають отримати теплиці для відновлення сільськогосподарської діяльності за програмою підтримки тепличного господарства від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Читати "Моя Київщина" у Facebook