#

Учні ірпінського ліцею №2 долучилися до проєкту "Time of changing. Europe of changes"

30.11.2022 18:00
Учні ірпінського ліцею №2 долучилися до проєкту "Time of changing. Europe of changes"
Фото з місця події

Стало відомо, що поманда учнів Ірпінського ліцею №2 під керівництвом вчителя англійської мови Світлани Меркулової у складі учнів Вадима Гаврилюка, Олени Сітнікової, Матвія Медоренка, Марії Долгополової та Олександра Малиша долучилися до англомовного проєкту "Time of changing. Europe of changes"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

За підтримки програми Erasmus+ та спільно з партнерами по проєкту "М-18" організацією DRA молодь з 5 країн світу з 27 листопада по 7 грудня 2022 року беруть участь у практичних інтерактивних заняттях, які проходять у місті Берліні (Німеччина).

Мета зустрічі - ознайомлення з історією від назви маленької вулиці до історії країни, презентація освітніх проєктів та безліч цікавих геймерованих завдань. Це унікальна можливість згадати минуле кожної країни, поговорити про ідентичність кожного народу, навчитися визнавати помилки та не робити їх в майбутньому.

У повідомленні зауважується:

Дякуємо Світлані Сергіївні за те, що попри усі труднощі сьогодення, вона докладає максимум зусиль щоб діти продовжували проєктну діяльність не тільки у закладі освіти, а й за межами України. Щиро вдячні батькам учнів за підтримку та довіру. Попереду на нашу команду чекає насичена програма. Слідкуйте за публікаціями. Буде цікаво. Європа на етапі історичних змін. Україна - європейська незалежна суверенна держава!

Нагадаємо, що 29 листопада в Ірпінь приїхав всесвітньовідомий український боксеро та амбасадор ініціативи UNITED24 Олександр Усик.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: