#

Учні Ірпінської школи мистецтв стали лауреатами престижного фестивалю-конкурсу

04.11.2022 14:00
Учні Ірпінської школи мистецтв стали лауреатами престижного фестивалю-конкурсу
Фото з мережі Інтернет

Одразу семеро учнів Ірпінської дитячої школи мистецтв імені Михайла Вериківського стали лауреатами престижного фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького виконавського мистецтва "Кампанелла", що відбувся в Києві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Ірпінська дитяча школа мистецтв імені М. Вериківського" у Facebook.

Ґран-прі конкурсу завоював Максим Дехтяренко, який навчається гри на гітарі у класі викладачки Людмили Соколової.

Володарями першої премії стали двоє вихованців Валерія Пінчука – гітарист Тарас Товстий і ксилофоніст Данило Калинка. Другу премію журі конкурсу присудило Христині Яковлевій і Камілі Даниловій (академічний вокал, викладачка Наталія Дидикіна) та Златі Сулимі (естрадний вокал, викладачка Лариса Андрухович). Ще одна учениця Наталії Дидикіної Діана Шолкова посіла третє місце в номінації "естрадний вокал".

Крім того, юна піаністка Анна Кушнірук, яка навчається в класі викладачки Наталії Манівої, отримала спеціальний приз «Майбутня зірка».

Нагадаємо, що Міжнародний Комітет Червоного Хреста виділяє понад 45 млн грн на реконструкцію пошкодженої каналізаційної мережі Ірпеня та інших господарчих об'єктів "Ірпіньводоканалу".

Читати "Моя Київщина" у Telegram