#

Українська авіакомпанія виконає єдиний політ над Києвом і Чорнобильською АЕС

15.02.2021 10:00
Українська авіакомпанія виконає єдиний політ над Києвом і Чорнобильською АЕС
Маршрут польоту

Українська авіакомпанія МАУ оголосила про виконання 7 березня єдиного рейсу "Політ над Києвом – Світ очима пілота"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  на ЦТС.

У МАУ розповідають, що політ буде виконуватися не тільки над столицею, але і в напрямку Чорнобильської АЕС, а" екскурсоводами" на маршруті стануть пілоти МАУ, які будуть летіти з пасажирами в салоні і супроводжувати політ авіаційними історіями.

Згідно з оприлюдненою програмою, час польоту складе 1 годину 10 хвилин, виконаний він буде на Embraer 195 на висоті 900 м над Києвом уздовж Дніпра. Далі маршрут пролягатиме в сторону Прип'яті, передбачений проліт над ЧАЕС, а потім над Гостомелем, де базується літак-гігант Ан-225 "Мрія". Після цього мандрівники повернуться в аеропорт Борисполя. Там для авіалюбителів буде передбачений огляд повітряного судна Boeing 777.

Пілоти з радістю дадуть відповідь на багато питань і розвіють міфи, якими оповита авіація. Які професійні забобони є у пілотів? Чи правда, що всю роботу в польоті виконує автопілот? Чи можна летіти без двигунів? Що таке турбулентність і чи варто її боятися? А ще багато секретів і "лайфхаків". Особливо рекомендується подорож  тим, хто боїться літати, – розповіли в авіакомпанії.

Нагадаємо, що Україна отримає 270 мільйонів євро кредиту від Європейського інвестиційного банку на розвиток аеропорту"Бориспіль".

Читати "Моя Київщина" у Facebook