#

Українські та німецькі благодійники відкриють соціальну крамницю в Ірпені

15.08.2023 17:35
Українські та німецькі благодійники відкриють соціальну крамницю в Ірпені
Фото з місця подій

Німецькі благодійні фонди "Helferkreis Arnstein" та "People for people" спільно з українською ГО "Добровільне об’єднання сил супротиву України" відкриють соціальну крамницю в Ірпені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина у Facebook.

Міський голова Ірпеня обговориз з представниками фондів відкриття такої крамниці. Там люди з числа ВПО, особи з інвалідністю, малозабезпечені чи багатодітні родини, діти, які залишились без батьків, одинокі люди похилого віку за символічну плату зможуть отримати необхідний набір допомоги (їжа, одяг, засоби гігієни, побутова хімія, кухонне приладдя та інше).

Олександр Маркушин зауважив:

Для запуску свого пілотного проєкту благодійники обрали саме наше місто-герой Ірпінь. Для нас це надзвичайно приємна новина не лише з точки зору їхньої допомоги, а також це свідчить про те, що Ірпінь знають у всьому світі як місто ініціатив та втілення нових ідей. Ми готові йти на співпрацю, тому наше місто відновлюється надзвичайно швидкими темпами.

Наразі триває пошук та підготовка локації для соціальної крамниці – потрібне приміщення від 300 м². Благодійники навіть готові провести відбудову та ремонт власними силами, якщо локація того потребуватиме.

Нагадаємо, що цьогоріч відбудують ще п’ять багатоквартирних будинків в Ірпені.

Читати "Моя Київщина" у Facebook