#

"Укроп" відсудив один депутатський мандат у Миронівській ОТГ

02.01.2019 13:22
"Укроп" відсудив один депутатський мандат у Миронівській ОТГ
Фото з мережі Інтернет

29 грудня Київський обласний адміністративний суд скасував протокол Миронівської міської виборчої комісії про результати виборів депутатів до міської ради

Про це інформаційному порталу "Моя Київщина" повідомили у прес-службі "Укропу".

У повідомленні зазначено, члени виборчої комісії, свідомо порушуючи Закон, прийняли рішення та встановили результати виборів, за якими віддали додатковий мандат територіальній організації політичної партії "Опозиційний блок" у Миронівському районі Київської області, забравши законно належний депутатський мандат у Миронівської районної організації політичної партії "Українське об’єднання патріотів - УКРОП".

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Раніше на сайті парторганізації повідомлялося, що за політичну партію "УКРОП" жителі Мироніської ОТГ віддали 313 голосів, а за "Опозиційний блок" – 500. При цьому, за рішенням виборчої комісії, "укропівці" мали б отримати 1 представника партії у міськраді, а "опозиціонери" – 4.

"На прикладі Миронівської об'єднаної територіальної громади ми показали, що потрібно відстоювати право бути обраним та право обирати свого представника в органах місцевого самоврядування. А не так, як вирішать на "договорняках", а комісія прийме рішення в угоду цим "договорнякам". Суд встановив істину! На нашій стороні правда!", - зазначив заступник голови Київського обласного УКРОПу Павло Реган, що представляв інтереси партії в суді.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: