#

"Укроп" засуджує дії голови гостомельського осередку Миколи Пасальського

13.07.2018 06:21
"Укроп" засуджує дії голови гостомельського осередку Миколи Пасальського

Київська обласна організація "Укропу" засуджує дії голови гостомельського осередку Миколи Пасальського та розгляне питання про його виключення з партії через інцидент з побиттям жінки, який відбувся нещодавно у місті Києві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на заявиву голови парторганізації "Укропу" Володимира Майбоженка.

«Про цю обурливу ситуацію ми дізналися із соціальних мереж та одразу відреагували, провівши службове розслідування. Подібні дії представника нашої партії вважаємо неприпустимими та категорично засуджуємо таку поведінку. Просимо вибачення у потерпілої Тетяни Лавриненко та обіцяємо, що найближчим часом дамо належну оцінку діям Миколи Пасальського та розглянемо питання про виключення його з партії з одночасною втратою партійних посад. Також ми зацікавлені у негайному розслідуванні з боку правоохоронних органів та сприятимемо усім слідчим діям», – зазначив голова Київської обласної організації УКРОПу, перший заступник голови Київської обласної ради Володимир Майбоженко.

Нагадаємо, інцидент трапився 9 липня, коли Микола Пасальський, вигулюючи собаку бійцівської породи, не відреагував на зауваження Тетяни Лавриненко щодо відсутності намордника у його тварини. А у відповідь на повторне зауваження застосував фізичну силу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: