#

Укрпошта випустить поштовий блок, присвячений містам Київщини

24.03.2023 18:45
Укрпошта випустить поштовий блок, присвячений містам Київщини
Фото з мережі інтернет

31 березня Укрпошта презентуватиме поштовий блок "Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель", присвячений містам-героям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Укрпошти.

Погашення традиційно відбудеться в київському головпоштамті. Спецпогашення проходитиме в Ірпені, Бучі та Гостомелі. Одночасно із веденням в обіг нового поштового блоку Укрпошта запроваджує постійно діючі штемпелі з перевідною датою "Місто Героїв. Буча", "Місто Героїв. Ірпінь", "Місто Героїв. Гостомель", які закріпляються за відповідними відділеннями поштового зв’язку цих міст і будуть доступні клієнтам у будь-який день.

На поштових марках блоку зображено документальні фото зі знищеною колоною ворожої техніки на вулиці Вокзальній в Бучі, переправи через річку Ірпінь, яка була головним шляхом евакуації для мирного населення та малюнок найбільшого в світі транспортного літака АН-225 "Мрія" на аеродромі в Гостомелі, який знищили окупанти. Крім того, у дизайні блоку використано зображення червоно-білої сигнальної стрічки, якою традиційно огороджуються місця злочинів.

Тираж блоку обмежений - 100 000 примірників, а ціна становить 54,00 грн.

Нагадаємо, що 28 березня 2022 року було звільнено Ірпінь, який стримав ворога на шляху до столиці та отримав статус "Ірпінь – місто-Герой".

Читати "Моя Київщина" у Telegram