#

Університет Переяслава почне навчання в офлайн-форматі

14.08.2022 11:00
Університет Переяслава почне навчання в офлайн-форматі
Фото з мережі інтернет

Навчальний рік в університеті Переяслава розпочнеться в офлайн-форматі та за графіком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт навчального закладу.

За наказом ректора, офлайн-режим навчання було визначено як базовий. Графік навчання у І семестрі 2022-2023 н.р. буде таким:

  • з 01.09.2022 р. для здобувачів вищої освіти денної форми навчання 2,3,4 курсів освітнього рівня бакалавр та 2 року навчання освітнього рівня магістр;
  • з 19.09.2022 р. для здобувачів вищої освіти денної форми навчання 1 курсу; 2 курсу (вступ на основі диплому о.к.р, молодший спеціаліст, о.р. молодший бакалавр) освітнього рівня бакалавр;
  • з 03.10.2022 р. для здобувачів вищої освіти 1 року навчання освітнього рівня магістр.

Проректор В'ячеслав Різник зазначив:

У процесі прийняття  рішення про очне навчання ми розуміли, що багато хто з здобувачів перебуває на особливо небезпечних територіях, територіях де проходять активні бойові дії, багато хто вимушений був евакуюватися тощо. З  метою реалізації їх права на освіту було прийнято рішення про можливість організації освітнього процесу з використанням дистанційних технологій навчання (за заявою здобувача, у т.ч. електронною – прим.ред.). 

Тому за потреби студенти зможуть навчатися дистанційно, хоча більшість все-таки муситиме відвідувати аудиторії. Підвальні приміщення університету будуть використовуватися, як укриття, вони займають 1020 м2 площі.

Нагадаємо, що у міськраді Переяслава пояснили, чому в місті не лунали сирени 11 серпня, коли в області оголосили повітряну тривогу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook