#

Усі школи Приірпіння забезпечать швидкісним інтернетом (ВІДЕО)

13.06.2020 15:04
Усі школи Приірпіння забезпечать швидкісним інтернетом (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Підприємство "Ірпінькомунікаціясервіс" запевняє, що до початку нового навчального року всі навчальні заклади Ірпінського регіону матимуть швидкий сучасний інтернет

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Наразі відомо, що КП "Ірпінькомунікаціясервіс", відоме в місті як X-net, вже проклало інтернет-кабель у п’ятьох школах регіону.   

Т.в.о директора ЗОШ №17 Іван Пташник розповідає, що раніше не в усіх класах школи був інтернет, та й той вони провели власними силами. Тепер же кабелі завели в кожну класну кімнату.

Ми використовуємо фільми, ігри з інтернету. На уроках навколишнього світу теж дуже багато беремо інформації, - говорить вчителька початкових класів Ірина Андрущенко.

Керівник КП "Ірпінькомунікаціясервіс" Артем Калічка розповідає що безшовний Wi-Fi, який забезпечує X-net, значно потужніший за мобільний зв’язок. Загалом в одній лише цій школі майстри X-net проклали 5 кілометрів інтернет-кабелю.

Іван Пташник розповідає про домовленості з КП про встановлення відеоспостереження та мелодійного дзвінка.

Зауважимо, що в "Ірпінькомунікаціясервіс" обіцяють до 1 вересня провести такий інтернет в усі навчальні заклад Приірпіння.

Нагадаємо, що колишній міський голова міста Ірпінь влаштував мітинг під стінами Кабміну проти надання Бучі статусу райцентру.


Читати "Моя Київщина" у Facebook