#

Ухилянтів з Київщини затримали на кордоні з Молдовою

30.06.2024 10:09
Ухилянтів з Київщини затримали на кордоні з Молдовою
Фото з місця події

На кордоні з Молдовою у Чернівецькій області прикордонники затримали велику групу порушників, серед яких були і мешканці Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Державної прикордонної служби України. 

Кожен з порушників заплатив за незаконну подорож головним організаторам маршруту по 12 тисяч євро. Організатори кілька днів збирали в одному з населених пунктів своїх "клієнтів", сподіваючись одночасно переправити їх через кордон.

У визначений час група завантажилася в транспортні засоби та вирушила до точки висадки на ділянці відділу прикордонної служби "Кельменці" Чернівецького загону. Далі мандрівники планували пішки потрапити у Молдову поза пунктами пропуску. На затриманих склали відповідні адмінпротоколи. Встановлюється місце перебування головних організаторів схеми переправлення. Ділкам загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що поліція Львівщини повідомила про підозру 29-річному жителю Київської області, який видурював гроші на лікування військовослужбовців.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: