#

В Білій Церкві розглянули проекти Громадського бюджету на 2018 рік

03.07.2018 10:24
В Білій Церкві розглянули проекти Громадського бюджету на 2018 рік

02 липня 2018 року заступник міського голови Інна Новогребельська провела засідання робочої групи щодо розгляду проектів Громадського бюджету на 2018 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "04563".

Кожен із проектів детально розглядався, присутні знайомилися з їх змістом, аналізували їхні переваги та недоліки,а також фахівці підрозділів відповідних структурних висловлювали свої зауваження. Під час засідання проекти були розглянуті на предмет відповідності інфраструктурі міста,технічних особливостей, можливого подальшого додаткового обслуговування, пристосованості до потреб людей із обмеженими фізичними можливостями, тощо.

Ті проекти, у яких виявили недоліки, були відправлені на доопрацювання..

Нагадаємо, що це вже другий рік поспіль з ініціативи міського голови Геннадія Дикого жителі міста Біла Церква подають свої проекти до Громадського бюджету.

Проекти мали пройти встановлену процедуру реєстрації та відповідати вимогам відповідно до рішення Білоцерківської міської ради № 2014-48-VII «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у м. Біла Церква в новій редакції» від 29 березня 2018 року. Детальніше дивіться на сайті Міськради .

На засіданні були присутні: секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель та представники структурних підрозділів міської ради і громадськості.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: