#

У Гостомельському ліцеї №1 розпочинається реалізація проєкту МВС "Офіцери служби освітньої безпеки"

24.01.2024 17:30
У Гостомельському ліцеї №1 розпочинається реалізація проєкту МВС "Офіцери служби освітньої безпеки"
Фото з місця події

22 січня директор Гостомельського Ліцею №1 Володимир Захлюпаний в межах реалізації проєкту МВС "Офіцери служби освітньої безпеки" провів зустріч з працівниками МВС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Гостомельської СВА.

На зустрічі обговорили деталі реалізації проєкту. 

Наприкінці січня в школах Київської області почнуть працювати "офіцери служби освітньої безпеки". У дев'яти школах, які працюють у очному та змішаному режимі, патрулюватимуть чинні поліцейські. 

Повноваження офіцера служби освітньої безпеки – забезпечення пропускного режиму у ліцеї, комунікація з екстреними службами, виклик поліції та реагування на правопорушення, їхнє припинення, затримання правопорушників, профілактичні бесіди. У зв’язку з цим у закладі затверджено новий Порядок організації пропускного режиму та правил відвідування ліцею.

Нагадаємо, що вихідними Гостомельську громаду відвідали депутати Бундестагу Герберт Вольман, Кассем Тахер Салех, Гольґер Бекер, Нільс Ґрюндер, Катя Адлер, представники проєкту Ökologische Moderne та представники програми українсько-німецького співробітництва в ГО "Центр трансатлантичного діалогу".

Читати "Моя Київщина" у Telegram