#

В Ірпені активісти "наводили порядки" (ФОТО)

29.04.2019 15:01
В Ірпені активісти "наводили порядки" (ФОТО)
Представники руху "Традиція і Порядок"

Стало відомо, що активісти руху "Традиція і Порядок" завітали в Ірпінь, аби розібратися з безладом в самому центрі міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Ірпінь Daily" в Faсebook.

"Ми неодноразово отримували скарги місцевих мешканців щодо бруду та безладу, який чинять особи в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, проте кілька днів тому ситуація вийшла з під контролю: нетверезі громадяни спробували зґвалтувати місцеву мешканку", - стверджують активісти. Вони переконані, що це все стало можливим завдяки (без)діяльності адміністрації та охорони ринку. Відтак, представники руху "Традиція і Порядок" вирішили поїхати в Ірпінь, щоб розібратися в ситуації.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На жаль, скарги місцевих підтвердилися. У наливайці сурогатний алкоголь ящиками зберігається в старих і негігієнічних пляшках від іншого напою. Натомість адміністрація запевняє, що вперше про це чує та вказує на охорону, яка, звісно, теж нічого не знає та "охороняє тільки вночі". Так, наразі представники руху "Традиція і Порядок" лише попередили керівництво ринку про неприпустимість подібних ситуацій.

Нагадаємо, що в Борисполі активісти Національного Корпусу виявили численні правопорушення в місцевому кафе та "прикрили" наливайку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: