#

В Ірпені ошукані інвестори Вишнякова вийдуть на акцію протесту

01.08.2018 16:22
В Ірпені ошукані інвестори Вишнякова вийдуть на акцію протесту

У суботу, 4 серпня, об 11 годині біля Ірпінської міськради відбудеться мирне зібрання ошуканих інвесторів ЖК «Благодатний»

Про це порталу  «Моя Київщина» повідомила Ініціативна група ошуканих інвесторів.

На мітингу буде проведене громадське обговорення подальшої долі новобудов мікрорайону, зведення яких заморожене. Організаторами даної акції є ошукані інвестори мікрорайону «Благодатний».

Фізичні особи, які взяли на себе зобов’язання з будівництва семи ЖК, що входять у мікрорайон «Благодатний» – Кіраковський М.В., Зібарєв А.О., Дяківський Р.П. та Глухоман В.В. – самоусунулися від виконання своїх обов’язків за договорами з інвесторами. Фактично 18 місяців (півтора роки) не будуються будинки, які входять до складу мікрорайону: ЖК «Княжий Двір», ЖК «Панорамний», ЖК «Панорамний 2», ЖК «Фреш Сіті», ЖК «Шервуд Парк 1», ЖК «Шервуд Парк 2» та ЖК «Южний».

Наразі 7 будинків, що входять до складу «Благодатного», знаходяться у замороженому стані. А, отже, близько 1000 осіб не можуть отримати своє житло та вимушені шукати шляхи вирішення проблем із будівництвом.

Проблема недобудов негативним чином відображається на іміджі міста Ірпінь та, відповідно, впливає на розвиток міста, через що ошукані інвестори ЖК «Благодатний» проводять акцію з метою нагадування міській владі про необхідність пошуку рішення проблеми, що виникла.

На акцію будуть запрошені: міська влада в особі міського голови Карплюка В.А. та його заступника Христюка Д.В., народні депутати України Купрій В.М. та Червакова О.В., а також голова Київської обласної державної адміністрації Горган О.Л. Крім того, на збори будуть запрошені забудовники Вишняков І.А., Кіраковський М.В., Дяківський Р.П., Зібарєв А.О. та Глухоман В.В. для того, щоби пояснити власну відмову від виконання власних зобов’язань за договорами з інвесторами.

Під час акції буде озвучено стан справ із продовженням будівництва усіх ЖК, а також будуть проведені громадські обговорення подальших дій ошуканих інвесторів

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: