#

В Ірпені побував генсекретар Ради європейських муніципалітетів і регіонів

03.06.2022 19:15
В Ірпені побував генсекретар Ради європейських муніципалітетів і регіонів
Фото з місця події

Місто ірпінь відвідали генеральний секретар Ради європейських муніципалітетів і регіонів Фабріціо Россі та представниця Асоціації міст України Наталія Лазаренко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис секретарки Ірпінської міськради Анжели Макеєвої у Facebook.

За словами Анжели Макеєвої, із делегацією спілкувалися про нагальні проблеми у відновленні Ірпеня, а саме про допомогу у забезпечені тимчасовим житлом мешканців міста, які втратили його через війну.

Секретарка міськради зауважила:

Кожна делегація, яка відвідує нашу громаду – це наш шанс на допомогу, наш голос у світі. Лише спільними зусиллями ми здобудемо перемогу над злом, яке прийшло нищити та убивати. Разом ми повернемо мир на наші землі!

Довідково: Рада європейських муніципалітетів та регіонів – це найбільша організація місцевих та регіональних органів влади в Європі. Членами Ради є 60 національних асоціацій міст, муніципалітетів та регіонів із 41 країни, що входять до Ради Європи. Асоціація міст України є членом Ради.

Нагадаємо, що у Парижі пройде фотовиставка "Зруйнований, але нескорений Ірпінь", на якій будуть представленні світлини зруйнованих житлових масивів та зруйнована соціальна інфраструктура міста під час російської окупації.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: