#

В Ірпені почали впроваджувати проєкт "Сусідська варта" (ВІДЕО)

13.10.2020 09:50
В Ірпені почали впроваджувати проєкт "Сусідська варта" (ВІДЕО)
Фото з місця події

У місті Ірпінь комунальне підприємство "Муніципальна варта" приступило до реалізації нового проєкту під назвою "Сусідська варта"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV", це розповів керівник "Муніципальної варти" Микола Ковальчук

За ініціативою (першого заступника міського голови) Олександра Маркушина ми починаємо реалізацію амбітного проєкту “Сусідська варта”. Зараз кожен мешканець багатоквартирного будинку в нашому місті в разі виявлення підозрілих осіб у під’їзді, на прибудинковій території, у дворах, у разі порушення правил благоустрою, режиму тиші, громадського порядку може звернутися на цілодобову гарячу лінію “Муніципальної варти” (073) 07-00-557. Протягом 5—15 хвилин на місце виклику прибуде екіпаж групи реагування. Головна умова виїзду групи реагування “Муніципальної варти” — це наявність заявника. Якщо буде зафіксовано факт правопорушення, то буде складено адміністративний протокол або матеріали будуть передані працівникам поліції. Якщо правопорушення матиме ознаки кримінального злочину, порушника буде затримано і передано органам Національної поліції, - зазначив Микола Ковальчук.

Він також зауважив, що за бажанням мешканців у під’їздах, на прибудинкових територіях, на в’їздах у двори можуть бути встановлені інформаційні таблички "Мунварти" з написом: "Сусідська варта".

Пам’ятайте: дрібні й незначні, на перший погляд, правопорушення і проступки служать сигналом для здійснення більш тяжких злочинів, — наголосив Микола Ковальчук та закликав ірпінців приєднуватися до проєкту "Сусідська варта".

Нагадаємо, що 9 жовтня перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин у соціальних мережах розповів, що місто на 100% готове до опалювального сезону.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: