#

В Ірпені продовжують встановлювати кулінарні рекорди

14.11.2018 10:03
В Ірпені продовжують встановлювати кулінарні рекорди
Рекордний омлет приготує Микола Тищенко

У п'ятницю, 16 листопада, за ініціативи студентів Національного університету державної фіскального служби України Микола Тищенко приготує найбільший у країні омлет з нагоди Дня студента

"Є така думка, що студент вічно голодний. Коли ми розпочали підготовку до святкування Дня студента, виникла ідея нагодувати юнаків і дівчат, але зробити це яскраво і нестандартно, а заодно і заявити про себе на рівні України", – розповідає студентка університету ДФС, член ініціативної групи з організації свята Іванна Ягольник.

Рекорд зафіксують представники Національного реєстру рекордів України.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На приготування омлету піде 750 яєць, понад 30 літрів молока і 18 кг борошна.

Усього має вийти близько 65 кг страви. Прикрасять її свіжою зеленню, помідорами і сиром. Куштуватимуть рекордний омлет від Миколи Тищенка не тільки студенти, а й гості свята. 

До слова, це вже другий рекорд ірпінських студентів. Навесні до Дня щастя вони виготовили 1940 тюльпанів за годину. Квіти відвезли до Національної спеціалізованої лікарні "Охматдит", щоб привітати дітей зі святом.

Загалом Ірпінь серед рекордсменів згадується не раз. 28 червня цього року в місті зафіксували наймасовіше в державі одночасне читання вголос Конституції України дітьми.

Уперше Ірпінь потрапив до в Національного реєстру рекордів України у 2016 році за найбільшу кількість реконструйованих та збудованих за два роки парків і скверів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: