#

В Ірпені пройде перший в Україні саміт із післявоєнної відбудови

13.06.2022 11:00
В Ірпені пройде перший в Україні саміт із післявоєнної відбудови
Руйнування в Ірпені

У середу, 15 червня, в Ірпені пройде перший в Україні саміт, присвячений післявоєнній відбудові міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка у Facebook.

Подія розпочнеться о 10:00 у рамах Першого в Україні Саміту щодо сталої відбудови міст "Irpin Reconstruction Summit". Саміт буде присвячено Ірпеню, який на 76% зруйнували російські окупанти.

Володимир Карплюк написав:

Представимо результати роботи проектних груп, їхній погляд на Ірпінь майбутнього. Командні групи представлять проектні концепції Центрального будинку культури Ірпеня, Історико-краєзнавчого музею, міського клубу "Романівка", що за кілька метрів від відомого Ірпінського мосту, міського стадіону "Чемпіон", дитячих садків та шкіл, Ірпінського академічного ліцею, площі та транспортного планування та веломережі. Саме ці об'єкти зазнали найбільших руйнувань та стали свідками мужності, звитяги, відчаю, смерті, розпачу, спасіння та відданості ірпінчан.

Карплюк зазначив, що об’єкти розділені за такими напрямками: нагальні у відбудові, знакові та об’єкти, що потребують переосмислення в розрізі зеленої тематики.

Також голова Інвестиційної ради нагадав, що Irpin Reconstruction Summit 4.0 ініційований Інвестиційною радою Ірпеня, Центром суспільних комунікацій під патронатом Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Нагадаємо, що 15 червня в Ірпені на території зруйнованого рашистами житлового комплексу "Ірпінські липки" пройде відкриття благодійного фотопроєкту "Історична весна".

Читати "Моя Київщина" у Telegram