#

В Ірпені пройшов семінар для платників податків

04.09.2018 08:48
В Ірпені пройшов семінар для платників податків

Нещодавно ГУ ДФС у Київській області провело черговий семінар для платників податків й ознайомило учасників з проектом "Я маю право"

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "bucha.com.ua".

У ході заходу провідні фахівці ГУ ДФС у Київській області ознайомили його учасників з правопросвітницьким проектом „Я маю право”, експериментальним проектом у сфері реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій – системою e-Receipt (електронний чек), а також повідомили присутнім щодо можливостей модернізованого сервісу ДФС-Електронного кабінету платника. 

Під час зустрічі учасникам було роз’яснено порядок нарахування та сплати Єдиного соціального внеску. Зокрема, про особливості нарахування ЄСВ та подання звітності підприємцями, які перебувають на спрощеній та загальній системах оподаткування, а також про відповідальність за несплату внеску та за використання неоформленої найманої праці. 

Дуже жваво присутні обговорювали питання внесення змін Нацбанком України до порядку ведення касових операцій у національній валюті в Україні, яку відбулися з 01 червня 2018 року.
Напркінці семінару усі бажаючі отримали відповіді на поставлені питання.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: