#

В Ірпені споруджують спеціалізований майданчик для школярів (ФОТО)

14.08.2018 18:00
В Ірпені споруджують спеціалізований майданчик для школярів (ФОТО)

 Ініціаторами спорудження першого у місті спеціалізованого шкільного майданчику для практичного вивчення правил дорожнього руху стала партія Карплюка "Нові обличчя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Правду Ірпеня".

 Об’єкт будуватимуть на території Ірпінської ЗОШ №12.

“Ще донедавна тут був старий майданчик без конкретного призначення, який значно відрізнявся від оновленого шкільного двору і сусідньої дороги. Тепер тут будуть міні-вулиці та тротуари з дорожніми розмітками й знаками”, – розповів Володимир Карплюк, екс-мер Ірпеня.

Експерти наголошують, що вивчення дітьми ПДР в Україні зараз є надзвичайно важливим. Адже саме ДТП є першою за поширенням причиною смерті серед молоді у віці від 15 до 24 років і другою – серед дітей у віці від 5 до 14 років. До того ж, половина постраждалих у ДТП – пішоходи і велосипедисти.

“Переконаний, що спеціальне, а головне – цікаве навчання правилам дорожнього руху допоможе уберегти наших дітей від неприємностей на дорогах. Наша принципова позиція: життя людини – найбільша цінність, тому на одному майданчику ми не зупинимося. Такі майданчики мають стати звичними як в Ірпені, так і в інших містах України”, – підкреслив Карплюк.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: