#

В Ірпені відбувся фестиваль військово-патріотичної пісні "Душа обпалена війною"

13.01.2021 12:10
В Ірпені відбувся фестиваль військово-патріотичної пісні "Душа обпалена війною"
Фото з місця події

Нещодавно в Ірпені за підтримки департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації пройшов фестиваль військово-патріотичної пісні "Душа обпалена війною"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Julia Suvorova у Faсebook.

Щорічний фестиваль військово-патріотичної пісні – це ще одна нагода вшанувати наших мужніх чоловіків, які віддано виконують свій військовий обов’язок.

Відкрили фестиваль неодноразові володарі Гран-прі Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів - творча група Ташакор. Далі зі сцени звучали привітання від запрошених учасників та гостей, а саме : заслуженого артиста України Альберта Салтикова; учасника бойових дій в Афганістані, волонтера Леоніда Мухіна; чоловічого гурту під керівництвом народного артиста України Андрія Вереса - "Козацькі забави" та ін. Неймовірним виступом вразила випускниця Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, Посол Миру, "Білий Янгол" – Дарина Коломицька.

На завершення голова правління Київської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану всім подякував і під бурхливі оплески відзначив почесними грамотами всіх учасників та партнерів, які приймають активну участь у розвитку військово-патріотичного напрямку на Київщині.

Нагадаємо, що керівник ірпінського казначейства Петро Остринський намагається приховати від людей інформацію про те, скільки грошей на розвиток міста сплатив до бюджету забудовник “Орлан-Інвест Груп”.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: