#

В Ірпені хочуть звести багатоповерхівку посеред низької забудови (ВІДЕО)

03.03.2021 12:50
В Ірпені хочуть звести багатоповерхівку посеред низької забудови (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 2 березня, в місті Ірпінь пройшло зібрання громадськості через намір забудувати проїзд між двома будинками на вулиці Садовій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Зоря Приірпіння".

У перший вівторок весни пройшло зібрання громадськості у дворі будинку по вулиці Садовій 61, що в районі Машторфу в Ірпені. Причиною зібрання став намір забудувати проїзд між двома будинками, що навпроти стадіону. Депутати попереднього скликання вже прийняли перше рішення щодо землевиділення чотирьох ділянок.

У самому проїзді між двоповерховими будинками на чотирьох осіб виділено по 4 сотки землі. Надалі ці 16 соток планують об’єднати в одну ділянку, на якій зведуть багатоповерхівку (щонайменше на п’ять поверхів). Про це рішення дізналась одна з депутаток та ініціювала громадські слухання з даного питання. 3 березня ініціативна група планує піти на прийом до міського голови Ірпеня Олександра Маркушина для вирішення проблеми на користь Громади.

Нагадаємо, що університет державної фіскальної служби України готовий налагоджувати співпрацю з Ірпінською молодіжною громадською радою.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: