#

В Ірпінській міськраді розповіли про роботу дитсадків у громаді

02.09.2022 20:40
В Ірпінській міськраді розповіли про роботу дитсадків у громаді
Фото з мережі інтернет

Начальник Управління освіти та науки ІМР Олег Білорус розповів, як працюють дитсадки в Ірпінській громаді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ITV.

Із понеділка почне роботу дитсадок "Смайлик", де вже завершили реконструкцію. Також 5 вересня почне працювати садочок "Івасик-Телесик" у Козинцях;

Садочок "Сонечко" поки працює у черговому режимі, вирішується питання облаштування укриття. Протягом вересня також планують відкрити дитсадки "Бджілка", "Знайко", "Лісова пісня" та "Колібрі" в Ірпені. Зараз там триває заміна вікон, дверей, ремонт покрівлі. ЮНІСЕФ працює над облаштуванням укриттів.

У ДНЗ №4, у садку "Джерельце" Ірпені та у ДНЗ "Червона Шапочка" (старий корпус) у Михайлівці-Рубежівці закінчили ремонт, але там немає підвальних приміщень для укриття. Зараз вирішується питання із облаштування альтернативних укриттів.

Садок "Віночок" готовий майже на 90%, але на його добудову та відновлення потрібно близько 20 млн гривень, триває пошук фінансування.

Дитсадки "Радість" та "Веснянка" в Ірпені постраждали найбільше. Перший із них потребує серйозної реконструкції, а другий реконструкції не підлягає. Є готовий проєкт на будівництво нового дитсадка, його подали в Мінрегіонбуд.

Нагадаємо, що дитсадок "Смайлик" в Ірпені, який постраждав від ворожих обстрілів навесні, відновлений та готовий до роботи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram