#

В Ірпінський виправній колонії порушують права засуджених

02.05.2019 09:45
В Ірпінський виправній колонії порушують права засуджених
Фото з мережі Інтернет

Прокуратурою Київської області виявлено численні порушення прав засуджених в державній установі "Ірпінський виправний центр (№ 132)"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу прокуратури Київської області.

Як з’ясувалося, соціально-виховна робота  в колонії є незадовільною, а засуджених безпідставно притягають до дисциплінарної відповідальності. Крім того, адміністрація установи обмежується профілактичними бесідами із засудженими замість притягнення їх до дисциплінарної відповідальності за вчинення порушень встановленого порядку. Також зафіксовані порушення прав засуджених при залученні ув’язнених до оплачуваних робіт  при неоформлені з ними трудових договорів.

Відтак, прокуратурою Київської області внесено вказівку начальнику Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції щодо скасуванняя 2 незаконних стягнень засудженим та притягнення до дисциплінарної відповідальності 2 посадових осіб виправного центру.

Нагадаємо, що прокуратурою Київської області зафіксовані численні випадки позбавлення ув’язнених належного медичного забезпечення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: