#

В Іванкові пасажир таксі зухвало пограбував АЗС

14.01.2021 20:55
В Іванкові пасажир таксі зухвало пограбував АЗС
Фото з місця події

В Іванкові чоловік вдерся до автозаправної станції, відштовхнув працівницю, поцупив із каси 33 тисячі гривень та зник на таксі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції оперативно встановили службу таксі та напрямок руху автомобіля. На пошуки авто були орієнтовані наряди поліції. Невдовзі група реагування патрульної поліції Вишгородського відділу поліції у селі Лютіж зупинила розшукувану автівку, якою пересувався зловмисник. Грабіжником виявився 36-річний житель Миколаївщини, у якого вилучено викрадені кошти.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі грабіжник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Також поліцейські інформують, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від чотирьох до восьми років. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що в рамках проєкту "Велике будівництво" в селищі Іванків у хірургічному корпусі районної лікарні триває капітальний ремонт.

Пасажир таксі зухвало пограбував АЗС в Іванкові - поліція Вишгородського району, пограбування, Іванків - AZS3

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: