#

У Київській облдержадміністрації відбулося засідання боржників заробітної плати

29.10.2020 15:30
У Київській облдержадміністрації відбулося засідання боржників заробітної плати
Фото з місця події

Учора, 28 жовтня, було проведено онлайн засідання тимчасової комісії облдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", з посиланням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації, учора голова Київської ОДА Василь Володін ініціював проведення засідання з питань боржників із заробітної плати, (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Проведення цього засідання було доручено директору обласного департаменту соціального захисту населення Ігорю Міщану.

В роботі комісії приймали участь керівники органів виконавчої влади та підприємств-боржників, голови органів місцевого самоврядування, а на чолі комісії стояв перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Верещак.

Ігор Мещан поінформував членів комісії про стан організації роботи з погашення заборгованості із заробітної плати та забезпечення трудових прав працівників в області. Наголосив на тому, що департаментом проводиться системна та наполеглива робота щодо погашення заборгованості із заробітної плати. Так, щомісячно інформація щодо стану виплати заробітної плати надсилається до правоохоронних органів з метою визначення міри відповідальності керівників підприємств-боржників.

На онлайн засіданні Ігор Міщан проінформував членів комісії про стан погашення заборгованості та запевнив усіх присутніх у забезпеченні трудовими правами працівників в області. Ігор Міщан зазначив, що системно проводиться робота в прийнятті заходів, щодо підприємств з негативною тенденцією до боргів. Так, щомісячно інформація щодо стану виплати заробітної плати надсилається до правоохоронних органів з метою визначення міри відповідальності керівників підприємств-боржників.

Протягом звітного періоду було виплачено понад 2,5 мільйонів гривень заборгованості.

Підсумком засідання стало надання доручень спрямованих на погашення заборгованості із заробітної плати та єдиного соціального внеску.

Нагадуємо, що Голова Київської ОДА Володін зустрівся з лідерами партій, які брали участь у виборах

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: