#

В Обухівському районі чоловік намагався застрелити батька неповнолітньої співмешканки

11.02.2019 14:03
В Обухівському районі чоловік намагався застрелити батька неповнолітньої співмешканки
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 11 лютого, у поліції повідомили про затримання чоловіка в смт Козин Обухівського району, який навмисне вистрелив зі зброї у батька співмешканки  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Як з’ясувалося, нападник співмешкав з неповнолітньою донькою потерпілого. Батькові 17-річної дівчини зловмисник поцілив в ногу та голову. Постріли заподіяли гематоми і перелом основи черепа.

38-річний чоловік перебуває в тяжкому стані в палаті інтенсивної терапії. Відомо, що пристрій для відстрілу гумових куль було викрадено у Києві. Наразі поліцейські встановлюють, яким чином він опинився в зловмисника.  

Співробітники поліції спеціального призначення влаштували засідку і за кілька днів у ході їх дій було затримано авто з чоловіком, якого підозрюють у скоєнні цього правопорушення.

Лиходія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Також було виявлено, вилучено та направлено на експертизу ймовірне знаряддя злочину.

На місце прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала даний факт правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: