#

В Обухівському районі президент Зеленський взяв участь у відкритті літнього табору для наркозалежних (ФОТО)

26.05.2019 07:33
В Обухівському районі президент Зеленський взяв участь у відкритті літнього табору для наркозалежних (ФОТО)
Президент відкрив табір для наркозалежних

Вчора, 25 травня, президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою взяв участь у відкритті 11-го спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на офіційне Інтернет-представництво президента України, табір облаштували у пансіонаті "Пролісок" в Конча-Заспі.

На сайті також зазначено, що Володимир Зеленський надає підтримку Асоціації та її підопічним уже кілька років. Президент наголосив, що політики та держава мають реальними справами підтримувати організації, що допомагають залежним людям повернутися до здорового життя.

"Я своїм приїздом хочу засвідчити, що держава має звертати увагу на це питання. Всі, а насамперед – політики, мають підтримувати, приїжджати, цікавитись, які є проблеми, мають показувати, що вони не байдужі до таких асоціацій, до цього питання загалом", – сказав Глава держави.

Для подолання проблеми наркотичної та алкогольної залежностей, переконаний Володимир Зеленський, держава на законодавчому рівні має надавати більшу підтримку асоціаціям, що опікуються залежними людьми, захищати молодь та інших українців від алкоголізму й наркоманії, сформувати чіткий план заходів для вирішення згаданих проблем.

У патріотичній лінійці з нагоди відкриття табору взяли участь представники Міжнародної антинаркотичної асоціації, молодь, котра оздоровлюється, наркологи, представники медичних закладів, фахівці з профілактики залежності та популяризації здорового способу життя. Президент подякував Асоціації за роботу.

Ззаначено, що Міжнародна антинаркотична асоціація понад 10 років займається профілактикою та реабілітацією нарко- і алкозалежних в Україні, Грузії та Молдові.

Нагадаємо, що 21 травня Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: