#

В Обухові хлопчик зі шкірою "метелика" потребує допомоги

16.10.2018 16:45
В Обухові хлопчик зі шкірою "метелика" потребує допомоги
Рустам Тимошенко

В Обухові проживає 16-річний Рустам Тимошенко, який з народження хворіє на бульозний епідермоліз

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Мій Обухів/Моя Обухівщина" у Facebook.

Хлопець живе з невимовним болем, адже при будь-якому падінні чи ударі відразу злазить, утворюється рана, яка дуже довго загоюється. Такі ж пошкодження є і всередині організму. На жаль, на даний момент це захворювання невиліковне. І багато з таким діагнозом не виживають.

Але завдяки правильному догляду, спеціальним пов’язкам, мазям, харчуванню хлопець може жити. На це витрачається величезна кількість грошей, але без цих медикаментів його тіло гниє.

"Доводиться прати пов’язки, бинти так як їх не вистачає, але при пранні вони втрачають свою ефективність, але без них я не можу... Прийшла осінь. Дощі, холод, кашель і соплі. І на жаль, мій імунітет дуже слабкий, через нехватку вітамінів, мінералів, білків. Звичайною їжею всі ці речовини засвоюються дуже погано, а більша їх частина йде на загоєння ран...", - йдеться у повідомленні.

Хлопець потребує харчування "Nutricia Cubitan", де є всі необхідні речовини для організму і допомагає загоєнню ран. Але добавки коштують дуже дорого: 4 пляшечки коштують 250 гривень, а хлопцю радять приймати їх 6 на день.

У родини немає достатньої кількості коштів, щоб забезпечити належне харчування для хлопчика кожного дня. Хлопчик просить усіх небайдужих допомогти матеріально на харчування Nutricia Cubitan та Nutridrink.

Придбане харчування можна відправити на відділення №1 "Нової пошти", місто Обухів  на ім’я Тимошенко Людмили Сергіївни (номер телефону 0978158532).

Номер карти ПриватБанк: 5168 7555 2777 0255

Ківі гаманець: 380969963182

Телефон Рустама: 0969963182

Довідково:

Епідермоліз бульозний – це ціла група спадкових шкірних захворювань, які характеризуються утворенням пухирів на шкірі та слизових. Висипання виникають внаслідок незначної травматизації, тиску, що чиниться на шкіру, або спонтанно.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: