#

В Обухові навчатимуть писати проєкти для розвитку громади

10.11.2023 13:50
В Обухові навчатимуть писати проєкти для розвитку громади
Фото з мережі інтернет

22-23 листопада в Обухові на Київщині відбудеться безкоштовний дводенний воркшоп з написання проєктів на основі методології "Дизайн мислення"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Хроніки Обухова.

За допомогою різноманітних практичних та творчих завдань учасники пройдуть повний цикл від виявлення потреб до генерації ідей та пошуку нестандартних рішень. Нові знання допоможуть у розробці та реалізації корисних та важливих проєктів у громадах. Ретельно підібрані вправи допоможуть опанувати навички емпатії, аналізу, структуризації, роботи в команді.

Нові знання і навички відразу можна буде застосовувати на практиці, а саме в розробці власного проєкту, який має бути орієнтований на жителів громади, а також тих, хто знайшов тут для себе прихисток і безпеку.

Реєстрація можлива тут.

Електронні заявки приймаються до 20 листопада 18:00 години. Про місце і час проведення тренінгів зареєстрованим учасникам повідомлять на електронну адресу за три дні до початку заходу.

Нагадаємо, що в Обухові за адресою вул. Київська, 117 протягом 9-10 листопада 2023 року з 10:00-15:00 працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду "Право на захист" зі збору даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН.

Читати "Моя Київщина" у Facebook