#

В Обухові невідомий з ножем напав на кандидата в депутати

20.10.2020 11:40
В Обухові невідомий з ножем напав на кандидата в депутати
Дмитро Зрайченко

Стало відомо, що  в місті Обухів у під’їзді на кандидата від ВО "Батьківщина" в депутати міської та районної ради Дмитра Зрайченка напав невідомий

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНН", це розповіла начальниця відділу комунікації ГУНП у Київській області Віталія Грохольська.

Дійсно, стався напад: сьогодні близько першої ночі чоловік повертався додому. У під’їзді невідомий штовхнув його у спину, коли чоловік обернувся - подивитися хто це, то помітив лезо та рукою вихопив цей ніж. Нападник втік у невідомому напрямку, - сказала Віталія Грохольська.

За її словами, у результаті потерпілий отримав незначну подряпину долоні. Залишений на місці події ніж поліцейські вилучили у якості речового доказу.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Наразі поліція встановлює особу, причетну до злочину.

Нагадаємо, що кандидатка на посаду голови Обухівської ОТГ Лариса Ільєнко у соціальних мережах розповіла, що виборчі баталії в Обухові поступово перетворюються на справжні бойові дії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: