#

В Обухові п’яний водій намагався "підкупити" патрульних

28.04.2021 10:40
В Обухові п’яний водій намагався "підкупити" патрульних
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в Обухові чоловік керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння та пропонував хабар поліції, аби уникнути покарання за порушення ПДР.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Зазначається, що група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль "Chevrolet Aveo" за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм правоохоронці відчули запах алкоголю та запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння. Місцевий мешканець погодився, алкотестер показав 2,75 проміле алкоголю в крові.

Під час складання адміністративного матеріалу, чоловік неодноразово пропонував правоохоронцям гроші. На попередження про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди службовій особі, правопорушник не реагував та поклав на заднє сидіння службового автомобіля 100 доларів США.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для документування злочину. Тепер, окрім адміністративної відповідальності, водію загрожує кримінальна.

Відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Досудове слідство триває.

Також нагадаємо, що обухівські юні кікбоксери взяли участь у змаганнях, які проходили 22-25 квітня у місті Харків.



Читати "Моя Київщина" у Facebook