#

В школах Ірпеня впроваджують інформаційно-комунікаційні технології (ВІДЕО)

22.11.2021 15:40
В школах Ірпеня впроваджують інформаційно-комунікаційні технології (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №1 імені А. С. Макаренка отримала інноваційне обладнання – інтерактивну мобільну панель із потужним комп’ютером

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Управління освіти і науки Ірпінської міської ради" у Facebook.

Зазначимо, що пристрій оснащений вмонтованим потужним комп’ютером із операційною системою Андроїд та підключенням до інтернету.   Інтерактивний дисплей забезпечує унікальні можливості для спільної роботи з просторовими даними, текстами, таблицями, відео, зображеннями і графічними об’єктами, у тому числі 3D. 

Це унікальна можливість створення інтерактивного простору для проведення уроків, лекцій, презентацій та масових заходів.

У дописі йдеться:

Дякуємо Ірпінській міській раді за сприяння у впровадженні інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес закладів освіти Ірпінської міської територіальної громади.

Нагадаємо, що біля центрального входу в Ірпінську міську раду встановили пристрій для екстреного зв’язку з черговою частиною КП "Муніципальна варта".


Читати "Моя Київщина" у Telegram