#

В Українці біля магазину невідомі розстріляли хлопця: оголошено збір коштів на лікування (ФОТО)

19.02.2019 18:18
В Українці біля магазину невідомі розстріляли хлопця: оголошено збір коштів на лікування (ФОТО)
Постраждалий Микита Орда

В Українці оголосили терміновий збір коштів на лікування Микити Орди, якого розстріляли біля місцевого магазину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Інформаційне Агентство "Ефективна Громада" у Facebook.

На сторінці повідомляється, що в ніч із суботи на неділю, близько 5 ранку, біля пошти в місті Українка невідомі чоловіки скоїли напад на двох хлопців.

Зазначено, що Микита Орда та хлопець по імені Денис (прізвище нам невідоме) виходили з магазину "Берізка". Саме там Денис на виході випадково зачепив одного із нападників, за що його вдарили прикладом зброї по голові, після чого хлопець одразу втратив свідомість.

"Микита Орда кинувся до друга, але не встиг мовити й слова, як чоловік почав стрілянину. Загалом було зроблено 11 пострілів, 6 з яких влучили в Микиту. Маємо: рани в ногах, руках, і останній постріл нападник зробив в голову, попавши в щоку – роздроблена щелепа, мінус декілька зубів, щелепа висить... Наразі він перебуває в столичному Центрі щелепно-лицьової хірургії", - йдеться у повідомленні.

Також сказано, що 18 лютого з нього виймали кулі та провели необхідні операції. Слідство триває.

Родина Микити ,друзі та небайдужі містяни просять про будь-яку грошову допомогу на операцію та післяопераційне відновлення, працювати він певний час не зможе. Це те, що наразі відомо.

Збір коштів відбувається на карту тітки потерпілого: 5363 5426 0294 3905 (Філюк Людмила Василівна).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: