#

В Українці політсила "Наш край" представила кандидатів до місцевої та обласної рад (ВІДЕО)

01.10.2020 08:30
В Українці політсила "Наш край" представила кандидатів  до місцевої та обласної рад (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Українка, що на Обухівщині Київська обласна організація партії "Наш край" представила кандидатів від політ сили до місцевої та обласної рад

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У районі накопичилось чимало невирішених проблем акцентуючи увагу на яких лідер "Нашого  Краю" на Київщині Анатолій Присяжнюк наголосив, що в команді політ сили об’єдналися справжні господарники і професіонали, які опираючись на власний досвід зможуть їх ефективно вирішувати.

Від "Нашого Краю" до Київської обласної ради балотується Юрій Цікаленко, у якого своє бачення основних проблем у регіонах і на Обухівщині в цілому.

Усі зусилля команди "Нашого Краю" будуть направлені на розвиток громади та добробуту людей, - на цьому наголосив кандидат в депутати до об’єднаної громади Володимир Луценко.

Концептуальний план дій, який має партія "Наш край" на Київщині, спрямований насамперед на успішні і самодостатні громади, що в свою чергу має покращити якість життя кожного її жителя.

Також нагадаємо, що 22 вересня  в Обухівському районі відбулось представлення кандидатів на загальних зборах Київської обласної організації партії "Наш край".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: