#

В Українці відбувся третій Відкритий обласний чемпіонат з пляжного футболу

20.08.2018 14:59
В Українці відбувся третій Відкритий обласний чемпіонат з пляжного футболу

Учора, 19 серпня, КОФФ провела урочисту церемонію нагородження переможців та призерів чемпіонату з пляжного футболу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КВ".

У місті Українка Київської області відбувся третій за рахунком відкритий чемпіонат області з пляжного футболу.

"Уже третій за рахунком обласний чемпіонат, звично отримав статус відкритого, пройшов на центральному пляжі міста Українка. Головний титул у вирішальному матчі розіграли київські команди ВІТ і "Альтернатива". ВІТ переміг з рахунком 3:1. Спеціальний приз кращого гравця чемпіонату дістався лідеру тріумфаторів Олександру Галицькому", - йдеться в повідомленні.

На врученні нагород народний депутат, Голова Київської обласної федерації футболу Ярослав Москаленко зазначив, що Київська обласна федерація футболу охоче і завжди підтримує тягу людей до здорового способу життя. Чемпіонат області з пляжного футболу винятком не став.

"Ми і надалі активно сприяти розвитку цього яскравого виду народної гри. Зокрема, вже в наступному році в Київській області буде побудовано ще два ігрових майданчики - в Білій Церкві і Вишгороді", - сказав він.

У церемонії нагородження взяли участь також заступник міського голови Української Оксана Кирилюк, Виконавчий директор КОФФ Василь Наливайко і заступник голови Комітету з пляжного футболу Дмитро Дудка. Команди, гравці і найактивніші організатори дійства отримали кубки, медалі та призи від Київської обласної федерації футболу.

"Приємно, що з кожним роком ці змагання набувають все більш високий рівень якості і отримують велику зацікавленість від учасників. У цьому році на ньому боролися за право участі в Чемпіонаті України. Чудова локація, відмінна погода і прекрасний відпочинок. Проведення змагань подарувало насолоду для сотень уболівальників, які приїхали підтримати своїх улюбленців. Наступного року плануємо розширити географію проведення змагань з пляжного футболу в області, і в Українській приєднаються Вишгород і Біла Церква. В цілому Київська обласна федерація футболу буде завжди підтримувати прагнення людей до здорового спортивного способу життя. Бажаю команді ВІТ успіху на Чемпіонаті України! ", - резюмував Ярослав Москаленко.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: