#

В Україні презентували марку "Евакуаційний поїзд Ірпінь – Київ"

21.07.2022 12:37
В Україні презентували марку "Евакуаційний поїзд Ірпінь – Київ"
Фото марки "Евакуаційний поїзд Ірпінь – Київ"

Ентузіаст та автор youtube-каналу "Залізні магістралі" Олег Васильєв разом із однодумцями із залізничної сфери випустили благодійну марку "Евакуаційний поїзд Ірпінь – Київ"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ITV.   

Автор youtube-каналу "Залізні магістралі" Олег Васильєв разом із ентузіастами залізничної сфери випустив благодійну марку "Евакуаційний поїзд Ірпінь – Київ", присвячену роботі українських залізничників під час евакуації населення.

Олег Васильєв розповів:

Ми разом з ентузіастами випустили через Укрпошту марку, присвячену евакуації залізницею. Називається "Евакуаційний поїзд Ірпінь – Київ". Це унікальна лімітована колекційна серія. Друкували марку за індивідуальним замовленням через Укрпошту.

Автор ілюстрації Максим Музичко зазначив:

Сюжет для ілюстрації взято з реальних подій 4 березня 2022 року. Тоді зі станції Ірпінь проводилася евакуація населення до Києва залізницею.

На марці зображений поїзд Ірпінь – Київ із тепловозом серії М62. Через знеструмлення контактної мережі використання електропоїздів було неможливе.

Марки надруковані в трьох варіантах компонування. Їх можна придбати на сторінці zalizni_mahistrali_merch в інстаграмі. Виручені від продажу кошти підуть на закупівлю тактичних засобів для ЗСУ.

Нагадаємо, що 20 липня Ірпінь відвідав президент Метрополії Великого Парижу Патрік Ольє.

Читати "Моя Київщина" у Facebook