#

В Яготині обговорили інноваційні форми клубного дозвілля

12.08.2021 11:20
В Яготині обговорили інноваційні форми клубного дозвілля
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у Яготині відбулася нарада працівників культури, де вони обговорили важливі питання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Яготинської міської ради.

Нараду було проведено за ініціативи відділу культури та туризму Яготинськох міської ради. Начальниця відділу Людмила Соколенко наголосила, що неабияку роль відіграє культура у розвитку громади. Формування культурної сфери, підготовка програм проведення заходів, визначення їх дат, а також збереження об’єктів історико-культурної спадщини – все це є важливим у роботі закладів культури громади.

Про організацію роботи сучасного клубного закладу розповів директор Яготинського міського будинку культури Володимир Костина.

Своє бачення якісного обслуговування населення бібліотечними установами було висвітлено у виступі директора Яготинської ЦБС Людмили Василенко, яка зауважила на тому, що працівники клубних установ повинні працювати у тандемі з бібліотекарями, тоді їх робота буде досконалою.

Також розглянули теми: традиційні та інноваційні форми клубного дозвілля, модернізацію закладів культури та інформаційне наповнення сторінок у соціальних мережах.

Не оминули увагою і підготовку та проведення заходів з відзначення 30-ї річниці незалежності України та до 165 річниці від дня народження І. Франка.

Нагадаємо, що у місті Яготин почали ямковий ремонт центральної дороги державного значення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: