#

В Яготині виділили кошти на термомодернізацію школи

17.09.2021 11:30
В Яготині виділили кошти на термомодернізацію школи
Фото з мережі Інтернет

Учора, 16 вересня, в Яготині пройшла нарада стосовно розгляду пропозицій по термомодернізації ОЗО "Яготинський НВК І-ІІІ ступенів №1"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Яготинської міської ради, нарада пройшла під керівництвом міського голови Наталії Дзюби. Також у ній взяли участь перший заступник міського голови Олександр Кудрявський, заступники міського голови Олена Федина та Сергій Овчаренко, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Галицький, директор ОЗО "Яготинський НВК І- ІІІ ступенів №2 (ясла-садок)" Валерій Чорноштан.

Наталія Дзюба зазначила:

Протягом останніх років міська влада приділяє особливу увагу термомодернізації шкіл, адже це питання стосується комфотних умов перебування дітей в навчальних закладах. Цього року в Яготинській громаді закінчено капітальний ремонт щодо покращення енергоефективності будівлі ОЗО "Яготинський НВК І-ІІІ ступенів № 2 (ясла-садок)" та термомодернізацію будівлі НВК у с. Жоравці.

16 вересня на розгляд сесії Яготинської міської ради було винесено питання про виділення коштів на виготовлення проєкту з капітального ремонту та покращення енергоефективності будівлі ОЗО "Яготинський НВК І-ІІІ ступенів № 1" у сумі 772 тис грн, яке одноголосно було підтримано депутатським корпусом.

Також Наталія Дзюба додала:

Це принесе користь дітям та вчителям, які навчатимуться та працюватимуть в покращених умовах. Окрім того, це буде вигідно для міського бюджету, адже поліпшення енергоефективності суттєво зменшить витрати на утримання будівель.

Нагадаємо, що 14  вересня в Яготині консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників провів засідання творчої групи вчителів початкових класів Ничипорівського НВК із теми "Нова школа: освітній простір учня початкової школи".

Читати "Моя Київщина" у Facebook