#

В Яготині влада закликає підтримувати МАФи у гарному стані

19.05.2021 18:19
В Яготині влада закликає підтримувати МАФи у гарному стані
Фото з місця події

Сьогодні, 18 травня, в Яготині пройшло засідання міськради під головуванням Олени Федини 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Яготинської ОТГ.  

У нараді взяли участь: начальник відділу з питань  соціально-економічного розвитку та інвестицій апарату міської ради Сергій Дьогтяр, завідувач сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради Юрій Михайлов, спеціаліст І категорії відділу містобудування та архітектури апарату міської ради Аліна Ільчук,  фізичні особи-підприємці, власники тимчасових споруд у сфері надання торгівельних послуг. 

На порядку денному було питання оформлення дозвільної документації, розміщення реклами, паспортів прив’язок для провадження підприємницької діяльності, оформлення договорів сервітуту, порядок утримання (технічний і санітарний стан) та благоустрій прилеглих територій тимчасових споруд, які розміщені на території м. Яготина.

Як наголосила заступник міського голови Олена Федина, необхідно навести лад відповідно до зовнішнього вигляду тимчасових споруд, адже у деяких з них фасади потребують ремонту. Тимчасові споруди, які вже давно не використовуються чи не мають відповідних документів для функціонування необхідно демонтувати. 

Олена Федина зауважила:

Зовнішній вигляд, а також прилегла територія МАФів має відповідати вимогам Правил благоустрою та утримання територій населених пунктів Яготинської міської територіальної громади та інших нормативно-правових актів, що діють на території України.

Нагадаємо, що 14 травня в Яготинській районній філії Київського ОЦЗ для безробітних провели семінар.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: