#

Валерій Бондик: людям потрібно допомагати і перш за все слухати (ВІДЕО)

19.06.2019 07:14
Валерій Бондик: людям потрібно допомагати і перш за все слухати (ВІДЕО)
Валерій Бондик завітав до каплиці великомученика Георгія Побідоносця

У Білій Церкві в день Святої Трійці до каплиці великомученика Георгія Побідоносця зібралася громада міста та вшанувала пам’ять загиблих "афганців"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На свято Трійці, біля храму зібралося багато сімей полеглих воїнів-інтернаціоналістів. Пам’ятна капличка знаходиться тут недаремно, адже  найбільше воїнів-"афганців" було саме із Білої Церкви, розповів колишній очільник Київської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Євгеній Подсольонов.

Також на таке велике свято завітав колишній нардеп Валерій Бондик, який допомагає церкві, ветеранам і воїнам-афганцям, зокрема, у юридичних питаннях.

"День святої трійці  - як друга Пасха. Я вважаю за потрібне завжди приїздити до Білої Церкви, адже мене з цим містом багато чого пов’язує. Приміром, як ви знаєте за моєї ініціативи на території Білоцерківського військового шпиталю збудовано храм Преподобного Іллі Муромця. Також я дуже люблю церкву пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Це єдиний такий пам’ятник на стінах якого вигравіювані імена загиблих на цій війні білоцерківців. Сьогодні на Білоцерківщині живих залишилось 700 ветеранів. І це дуже прикро…"

Також нагадаємо, що 18 травня у Білій Церкві виповнилося  25 років громадській організації "Клуб офіцерів "Честь" та 15 років кадетському руху.

Говорячи і про духовне і про насущне, колишній парламентар Валерій Бондик відмічає, що радий бачити на цій святій службі велику кількість дітей. Але разом з тим, каже, на жаль, було менше молоді, яка ймовірно вимушена виїздити на роботу до столиці.  Бідкається що серед прихожан бачив і  багато хворих людей, які потребують медичного догляду та допомоги держави. Воно і не дивно, адже пенсійне та соціальне забезпечення залишається не на належному рівні і потребує уваги громадськості та влади, каже політик: 

"Взагалі Біла Церква це для мене знакове місто, адже тут було багато зроблено, і пишаюсь тим що не словами а ділами. Я знаю про проблеми які є в місті, тому вважаю що людям потрібно допомагати і перш за все слухати. Бо ж люди завжди кажуть про те, що їм накипіло та наболіло.  І Господь обов’язково дасть сили допомагати".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: